Mat

Mat, idag är det trendigt att odla, gourmetkrögare har egna odlingar där de hämtar sin mat. Jag förstår dem, det finns inget godare än pinfärska grönsaker som har fått växa i sin egen takt. På denna sidan tänker jag lägga upp recept efterhand under trädgårdsåret.

Lika viktigt som det egna köksträdgården är tycker jag det stora skafferi som finns i naturen är. Ramslök på våren till pesto, sallader och soppor.

 Smultron på sommaren!

Oxtungeblåblommor i sommarsalladen.

Vildplommon till saft på hösten.

 Fläderbär till saft på hösten.

Och fläderblom till saft på sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia