måndag 23 juli 2012

Honungsbusken

Honungsbuske, Melianthus major, har de vackraste blad tycker jag. De går att så, frön kan köpas HÄR, plantan här är köpt i England hos Beth Chatto.
Vädret är äntligen bättre, varmare och sol, så nu ska det fotas, allt det som kräver bra väder, och så kanske ett och annat dopp i havet med sommarlovslediga barnen!

5 kommentarer:

 1. Förstår att ni haft trist väder (här mest sol:)) så passa på nu och njut! Verkligen vackra blad på den där busken - doftar den honung också eller ger mycket nektar?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad snygg, den måste jag undersöka!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Vilken spännande växt....har aldrig sett någon förut.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Ser vansinnigt snygg ut!
  På onsdag har jag en liten trädgårdsvisning hos mig, om du har lust att komma så hör av dig så skickar jag en vägbeskrivning.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 5. Snygg men antagligen inte speciellt härdig, har hört från andra som haft den i Skåne att den dött om den stått ute på vintern. Jag kommer att försöka övervintra den svalt inne.
  DEn blir inte jättestor som en liten buske.
  Laila, jag vet inte om blommoran luktar honung, borde ju vara därför den heter som den heter. Bladen luktar inget speciellt är bara snygga!
  kram Sophia

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia