tisdag 11 september 2012

Övergivet


9 kommentarer:

 1. Så vackert - jag har en riktigt svag punkt för övergivna hus, det känns som de ropar för att bli räddade och älskade. Om jag skulle ha massor av pengar, skulle jag samla på dem, sedan varsamt renovera och låta trevligt folk bo i dem gratis... drömma kan man, eller hur. Många varma hälsningar, Liisa.

  SvaraRadera
 2. Jag känner likadant Liisa, jag dras till gamla hus. Just detta är vackert, stallbyggnaden är en stor byggnad, hög med stora fönster. Fast husen ligger öppet, högt med rasande vacker utsikt, blåser alltid, gladorna seglar runt i luften omkring husen.
  Hälsningar tillbaka/Sophia

  SvaraRadera
 3. Vemodigt med alla tomma ställen i storjordbrukets spår. Undrar om tiden vänder för dessa ställen när vi inte längre har billig olja?
  Tack för vackra bilder.

  SvaraRadera
 4. Det kan man hoppas Anette! Detta är en gård som blivit "över" när mark köpts upp.

  SvaraRadera
 5. Vackra bilder på huset! Varje år när vi åker till Finland åker vi förbi ett gammalt hus/lada som jag skulle vilja göra om och bo i. Det är mitt hus. : )

  Ha en toppen dag!
  / kia

  SvaraRadera
 6. Känner samma lust till gamla hus! De liksom ropar på hjälp.

  Tycker faktiskt att det är konstigt att den som köper jordbruksmarken inte styckar av och säljer själva gården, när de inte vill använda den ajälva. Borde vara lag på sånt... ;-)

  SvaraRadera
 7. Vackert. Vemodigt. Huset förfaller. Blir nyfiken på varför huset inte sålts. Varför säljs/köps inte dessa hus? Så många öden. Skulle kunna bli en film eller något...

  SvaraRadera
 8. Tragiskt, men bilderna blev bra.
  Kram

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia