tisdag 26 maj 2015

Lavendelträdgården

Just nu har jag ett reportage i Trädgårdsliv om en trädgård med lavendel som stomme. På få år har ägarparet skapat en trädgård som bara var en gräsmatta i ett alldeles vanligt villakvarter, resultatet är allt annat än vanligt. Ägarna hade tidigare trädgården i föregående inlägg men flyttade av olika skäl till en liten trädgård och ett mindre hus. Extra kul att trädgården hamnade på omslaget!
Lisa Ising har skrivit texten.3 kommentarer:

 1. Hej! Surfar runt på trädgårdsbloggar igen och bloggar lite själv igen också. Tokigt vad vår och trädgård kan göra för inspirationsjakten. Vi är ju kompisar på instagram, men det var ett tag sedan jag var här. MASSA fint. Ditt jobb med att plåta trädgårdar måste vara ett av dom roligaste som finns!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tittar in, Jag har haft långa pauser från bloggandet, men på något sätt är det som dagbok för ens trädgård och det är roligt. Jo att plåta trädgårdar ÄR roligt, väldigt roligt! Allt gott Sophia

   Radera
 2. Så vackert!!!
  Tänker att jag hamnat i Frankrike...
  kram
  Katarina

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia