onsdag 21 juli 2010

Bengt och Lennart.

Vid Billinge i mellanskåne har Bengt och Lennart sitt lilla Råkeholm, deras hem, ett B&B med själ och en trädgård som är ett äventyr. Om dem kan du just nu läsa i Gård och Torp i ett reportage jag har gjort tillsammans med Felicia Konrad, skribent och Ulrika Hall, stylist.
Men har du vägarna förbi Billinge trakten rekommenderar jag verkligen lilla Råkeholm, B&B gäster är även välkomna att använda trädgården att sitta och äta i eller bara sitta och njuta.
8 kommentarer:

 1. Underbara bilder :)
  Vad är en rossnobb ?? :)
  Håkan

  SvaraRadera
 2. Vilket bra logitips! Min man är nybliven pensionär (visserligen bara på halvtid men det är i alla fall bättre än förut då han jobbade 150%...) kommer vi att hinna röra en del på oss när barn och barnbarn kan passa trädgården, det som är kvar av den i torkan. Och eftersom vi har vänner i Skåne blir det säkert en tur ditåt. Hoppas de tar emot gäster med lurvig hund. Alltid roligt när man kan hitta lite speciella ställen att övernatta på. Ska genast anteckna Råkeholm i min mobil!
  Trodde att ni hade fått mycket mera regn än vi men radions prognoser är ju så grovt tillyxade. Här kan det ofta regna 4 km härifrån medan vi inte får ett dugg...

  SvaraRadera
 3. Åh det ser jättefint ut... Härligt med mysiga B&B. I morgon ska jag genast köpa tidningen för att läsa reportaget - KUL!!!!

  Ha det bra!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 4. I enjoy staying in B&B's and one with a garden is an absolute treat!

  SvaraRadera
 5. får nog allt ta en titt i tidningen!

  SvaraRadera
 6. Varje gång som jag återvänder till din sida gläds jag åt dina underbara bilder. Tipset om Råkeholm tackar jag för! Dit ska jag absolut ta mig vid tillfälle. Härligt vilt, det gillar jag.

  Fast ett trädgårdsland däremot ska ju vara välskött och ditt ser just så inbjudande ut. Men inte verkar det så torrt som du skrev i min blogg. Eller det var kanske någon annan del av trädgården du menade?

  SvaraRadera
 7. Peter, ja Bengt och Lennarts trädgård är både vild och vacker.
  Köksträdgården ligger där jorden är bättre, jag har också förbättrat jorden här under åren med häst och fårgödsel. Framför huset är det sand och grus, inte ens mina olika timjansorter ser pigga ut när det är så här torrt, varje vår är här vackert och grönt och så här mitt i sommaren gult och vissnande. Enda som ser fin ut är lavendel och olika väddar.

  SvaraRadera
 8. Oh, lala så fina och inbjudande reportagebilder!! Hoppas kunna plocka upp en tidning vid första bästa tillfälle såklrt!

  Ha det gott! Hillevi

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia