söndag 2 januari 2011

Äntligen!

Äntligen går det att åka skidor i landskapet!! Efter att ha haft snö sedan 23 november, har det äntligen blivit en bra packad snö som gör att det går att ta sig fram utan att man sjunker ner en halvmeter för varje skidtag. Jag älskar när det går att åka skidor i landskapet, plötsligt är möjligheterna oändliga, det går att ta sig fram överallt och allt går att se från nya perspektiv och vinklar. Åkte förbi ett ödehus på skidorna i dag, denna stolen stod framför.
Lika sur som jag var i går över tö och glashala vägar, det gick inte ens att gå, jag fick glida fram på skorna..lika lycklig är jag i dag över sol och superskidföre!

Jag har fått fina awarder av tre fina bloggar som jag tycker mycket om, jag är har varit dålig på att ta hand om dem. Det är Granne med potatisodlaren, Färgtrappan och
Sofie Bager Charlson, tre mycket olika och mycket bra bloggar. Eva bloggar om journalistik, konst och livet från Luleälvens strand med "Granne med poatisodlaren", Maja bloggar om byggnadsvård och livet " Färgtrappan" och Sofie bloggar om sitt liv som författare med ett ben i London och ett ben i Skåne "Englands vardag".
Jag skickar vidare awarderna till alla inspirerande bloggare som besöker min blogg!
Today it is possible to go skiing in the landscape for the first time since the snow arrived november the 23, I love to be able to go skiing in the landscape, it gives freedom and possibilty to get places very hard to go to when there is no snow.
I have got three awards from three bloggers I like very much it is Evas "granne med potatisodlaren", Majas " Färgtrappan" and Sofie's " Englands vardag", three very diffrent bloggers. I send the awards to all bloggers visiting.

11 kommentarer:

 1. Jag säger som Erma Bombeck: "Skidåkning: jag deltar inte i någon sport med ambulanser vid kullens slut."

  Men det låter härligt ;-D

  God fortsättning på det nya året önskar jag dig/caja

  SvaraRadera
 2. O vad härligt med skidåkning.
  Jag bor i närheten av ett elljusspår men inte får jag på mig skidorna. Nä, de kommer bara fram när vi far till fjällen och åker ut på platta isen för jag ramlar så fort det är en liten gupp. :o)

  Ha det gott
  Kram/Gunilla

  SvaraRadera
 3. Så härligt det låter med skidåkning, nu blir jag väldigt avundsjuk! Riktigt soligt och fint har det varit här också, både i går och i dag, men nu har det blivit förskräckligt halt, så skidor hade nog varit bättre än promenad...
  Lite vårkänsla är det allt i din första bild!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. visst är det underbart med alla nya perspektiv nytt under fötterna ger.)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad jag längtar ut till sol och blå himmel, less på att vara dålig. Vilken fin tur du haft på skidor:)

  SvaraRadera
 6. Låter härligt. Jag åkte skidor på åkern mitt i natten när månen sken och jag såg min egen skugga hela tiden det var så läckert.
  Minne för livet. Det var andra gången i mitt liv jag gjort det.
  Nu går det inte att åka för det är bara is här.
  Vacker du bjuder på.
  Ha en skön vecka
  Annika

  SvaraRadera
 7. Såg att Maja skickat Attitude till dig också, grattis!
  Det var länge sedan jag kunde stå på ett par skidor men det ser onekligen frestande ut! Artros... Njut så länge benen klarar påfrestningarna!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 8. God fortsättning Sophia! Hoppas att ni har några fina dagar innan vardagen tar över. Idag skymtar jag solen och det är inte orimligt många kalla grader. Glid på/Eva

  SvaraRadera
 9. Åhhh, så härligt att åka skidor. Jag är lite avundsjuk.
  Här har nästan all snön smält bort efter en helg med 15 plusgrader och sol. Crazy! Kul bild av stolen.
  Grattis till dina bloggarawarder!

  Kramar

  SvaraRadera
 10. God fortsättning på 2011. Hoppas vintern bjuder dig på många fina skidturer.
  Birgitta

  SvaraRadera
 11. Det låter riktigt härligt att skida fram i vinterlandskapet helt fritt och inte i ett längdspår..... och att få uppleva naturen lite närmare även på vintern......

  Vackert landskapsbild... och stort grattis till dina awarder!!!!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia