måndag 17 december 2012

Hyacint

Hyacinter inne och slask, is och blask ute..

8 kommentarer:

 1. Mmmm, jag kan nästan känna doften.
  Vilken härlig bild på ditt Sagoland.... fast nu känner man ju mer igen sig och mina nya skinnstövlar har blivit ersatta med de gamla gummistövlarna. Ack Skåneland...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm gummistövlar är rätt bra i slasket, fast nu ska det visst vara kallt ett tag, så kanske du dra på nya stövlarna igen:-) kram

   Radera
 2. God morgon, Sophia!


  Jag heter Jonathan Schiess och jag arbetar på företaget NetBooster (www.netbooster-agency.se). Vi hjälper våra kunder att öka sin internetsynlighet genom att bland annat annonsera för dem på olika bloggar och sajter.

  Just nu arbetar vi tillsammans med K-rauta (www.k-rauta.se)och vi undrar om der kunde vara intresasnt för dig att låta oss annonsera för dem på din blogg. Ersättning ingår.


  Om det kunde vara av intresse får du gärna höra av dig så kan jag berätta mer om vad vi hade tänkt oss!
  mail: jonathan.schiess@netbooster.com


  Med vänliga hälsningar,
  Jonathan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jonathan, jag håller min blogg reklamfri, den är ett frirum för mig motsatt många uppdrag jag har som fotograf. Där är jag bunden av olika företag och uppdragsgivares önskemål, här vill jag kunna göra det jag tycker om utan att ta hänsyn till eventuella annonsörer.
   Vänligen Sophia Callmer

   Radera
 3. Underbara hyacinter! Ja, även jag kan känna doften...
  Mina börjar vissna ner, fler behöver inhandlas och planteras/sättas i glas. Hm.. undrar om det är idé att spara lökarna och plantera därute... Vet du?

  SvaraRadera
 4. Hyacinter är ljuvliga..att spara och plantera ut, jag har blandade upplevelser, ibland har det funkar men ofta inte, Dåligt råd..kram!

  SvaraRadera
 5. Brukar plantera mina julhyacinter i surjordrabatten där de stortrivs! Du minns väl den där bilden jag var så nöjd med på fotokursen :-)
  Kram/Laila

  SvaraRadera
 6. Jag gillar verkligen hyacinter men varför doftar/luktar de så mycket nuförtiden? Eller är det min näsa som börjar bli gammal kanske...
  Underbara snö- och vinterbilder här nedan!
  Kram från Eva

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia