torsdag 13 november 2014

Det finns färg..

Det finns färg även om man kan ha svårt att tro det en sådan grå novemberdag som idag. Lärken lyser än i skogen och kvittenfrukterna är vackra att se på samtidigt som de doftar ljuvligt!


6 kommentarer:

 1. Jag hör till dem som gillar november. Tycker att det är så vackert.

  Färgkombinationen med kvittenfrukterna på (gissar jag) det blågröna bordet är fantastisk.

  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo november är vackert, jag har bara så svårt för att ljuset försvinner. Samtidigt är det fint med stillheten som infinner sig. Och så klart gissar du rätt, jag var kanske lite otydlig..:-) Trevlig helg! Sophia

   Radera
 2. Visst är det så och dina kvitten är verkligen vackra mot den blå färgen, skulle gärna känna doften! Må så gott. Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Igår var jag så glad över att lärken äntligen har ett syfte i min trädgård - idag har snart alla vackra gula barr blåst bort! November är en grym månad. Men jag besökte föräldrarna på Österlen igår och när vi skulle åka så kom mamma rusande med Österlen360 och orden "Den här måste du läsa, den är jätte-bra". Jag kan bara hålla med henne..... mycket bra jobb ni gör.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så roligt med Österlen 360! Är roligt att göra men betyder mycket att höra att den uppskattas:-)! kram Sophia

   Radera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia