fredag 10 juni 2011

Blåaste blå


Blåaste blå är irisarna just nu. Nu är tidningen Österlen 360 lämnad till tryck, trädgården kan få lite uppmärksamhet och jag kan fota trädgård.
Just nu är det vackert, vackert, allt växer explosionsartat, trädgårdslandet behöver rensas, av någon konstig anledning fortare än det som ska växa..
Jag flyttar stenar till mitt projekt framför huset, det går sakta framåt, men jag har bestämt att det får ta tid, det viktiga är att det blir bra, att flytta stora stenar och passa in dem på plats tar tid. Nyttigt för mig som helst vill att saker ska vara klara lika kvickt som jag tänkt dem..och jag gillar faktiskt stenläggandet, att hitta stenar som passar med varandra, passa in dem och foga med sand.
ha en skön helg alla bloggare och bloggläsare!
Now the magazine Österlen 360 is sent to the printer and I have time for the garden and gardenphotography. The iris' are just blue, blue..

7 kommentarer:

 1. Irisarna är verkligen fina, och bladverket är dekorativt när de inte blommar. Att dessutom fröställningarna står fina under vintern gör ju inte saken sämre:-)

  SvaraRadera
 2. Vad fina - jag har faktiskt precis likadana siberiska irisar i min trädgård, de har precis blommat över. Snabbt går det, man får inte blinka... Ha en härlig helg med stenarbeten.

  SvaraRadera
 3. Lovely irises and so many. I don't know what is wrong with me I only get 4 iris flower and everybody else get like...many:)
  Have fun with the stones

  SvaraRadera
 4. Gillar dina proffsbilder:)
  Irisarna blommar här också, har vi kommit ikapp er?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härliga blåa färger på irisarna....
  Skönt när man kommer tilll insikt om att det kan få lov att ta tid med projekt.....tror vi människor stressar med det mesta, alldeles för mycket, alltid. Tyvärr.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 6. Fint med ett gäng sådana där blå!
  Stenförflyttning, aj, aj, känner hur det värker i min rygg bara jag hör talas om det! Låt det ta tid, växla om med andra sysslor - råd från en som är "vis" av erfarenheten!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 7. Vad roligt med tidningen. Jag kommer att bli en av era trogna läsare, det kan du skriva upp!
  PS Vilka fortrollande bilder i dimma!!

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia