lördag 18 februari 2012

Idag ett annat väder


Idag regn, dimma, isiga vägar och blask. Just det vädret det har varit idag kan jag klara mig utan. Jag gillar att vädret är olika och är besatt av att kolla vädret, antagligen för att jag är så beroende av vädret och ljuset i mitt arbete som fotograf. Men slask, is, blåst och regn är inte min grej..
Det går att hoppas på tidig vår nu, kanske, det hade varit underbart och det är ett tag sedan det var en tidig vår. Inne har jag börjat så, det gör att det känns som vår, lite i alla fall!
Today ice, rain, wind and just unpleasant weather!

5 kommentarer:

 1. Samma här, vinter ute, lite vår inne.
  Fascinerande bild:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mycket stämning i din bild ändå tycker jag. Och särkbilden är jättefin.
  Eva

  SvaraRadera
 3. Regn hela dagen i går, men vi var ändå ute och kasade runt på vägarna eftersom en huggkubbe skulle hämtas några mil bort. Vägarna såg ut som på din bild, gråblå, hala, smala, otrevliga och ändå... oändligt vinterskånska!
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 4. Snart.....snart....
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 5. Jag läser idag på SMHI att våren har med all säkerhet kommit till delar av Skåne. Kan det vara Malmö som menas, för inte är det här och inte hos dig heller efter bilden att döma. Vi får hoppas på nästa vecka.
  Kram

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia