tisdag 21 februari 2012

Söndagsutflykt

I söndags var jag på utflykt med ett gäng glada fotodamer från min kurs. Vi åkte till Botan i Lund och gick i växthusen och fotograferade för att vara säkra på att inte bli regnade eller snöade på.
Fotokursen från i höstas har fått en fortsättning i vår och dessutom drar en ny omgång igång i början av mars. Det är fantastiskt roligt att undervisa vuxna människor som verkligen VILL lära sig, tycker jag efter att ha undervisat i gymnasieskolan i foto under tio år.
Botans växthus är väl värda ett besök om man bor i södra Skåne, här finns allt från djungelliknande hus till ökenliknande. Här är öppet kl.11-15 varje dag och det är gratis att gå in.I went to the botanical garden in Lund, last sunday with some ladies interested in photography, I have a course in garden photography with these ladies, I really enjoy it after having been teaching in high school in photography. The botanical garden greenhouses are open every day at 11 until 15.

3 kommentarer:

 1. Oj, vilka stora kaktusar. Underbart med ett ställe som man kan botanisera på såhär i vinterslasket.//Helen

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det underbart där! Vi flydde in i växthusvärmen där en regnig och kall dag i somras, och hela familjen tyckte det var lika kul. Så roligt det skulle vara att gå fotokurs hos dig, jag skulle så gärna vilja lära mig mer. Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Ett av mina favoritställen! Jag var på en föreläsning med Lennart Engstrand om växterna där för några år sedan, och det var fantastiskt roligt.
  Kram

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia