söndag 30 juni 2013

Nu

Nu blommar daggkåporna utöver alla bräddar, regnet lägger dem på fall, tyvärr. 

Och nu finns ett reportage i Gård & Torp om Lottas rosenträdgård och ett i Trädgård & blommor om Kerstins stora köksträdgård, text Anna Gunnert.

4 kommentarer:

 1. Åh här har jag nog aldrig varit inne! Det är roligt att hitta nya bloggar genom att kolla andra bloggars favoriter. Vackra bilder hos dig! Kikar gärna in igen. Mina daggkåpor har jag klippt ner nu eftersom de var så regntunga och yviga. Kanske kommer det en andra blomning.

  Louise

  SvaraRadera
 2. Løvefod - som vi kalder dem i DK - er en af mine yndlingsstauder og selvom blomsterne ikke tåler så meget regn, så ser regndråber til gengæld smukke ud på bladene ;-).

  /Birgitte

  SvaraRadera
 3. Lejonfot? Läser Landligerens kommentar och visst kan bladen liknas vid tassar. På engelska heter den Lady's Mantle... En härlig växt och du visar en vacker bild.
  kram
  /Katarina

  SvaraRadera
 4. De reportagen måste jag kolla! Ska till stan i morgon och går förbi en välsorterad tidningsaffär på väg till lägenheten. Utvärdering kommer!
  Albas syster Elvira fyllde 9 häromdagen och eftersom hon är det av barnbarnen som visat störst och ihärdigast intresse för fotografering slog vi till och köpte henne en Nikon COOLPIX AW110. Hon älskar den och fotograferar hela tiden enligt rapporter vi får:) Blivande kollega?
  Kram/Laila

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia