onsdag 17 november 2010

Morgonhimmel

Novembermorgnar kan vara vackra med dimmor och rosa himlar, det gäller att njuta av de dagarna som är fina mellan gråvädersdagarna när himlen ligger lågt och det är mörkt hela dagen.

I förra veckan just när jag var som mest ledsen över vår ponny kom Evas fina bilder i brevlådan, som jag har vunnit i hennes utlottning av bilder. Eva är journalist och konstnär och har fina bloggen "Granne med potatisodlaren" till den hittar du här och här finns många vackra himlar från Luleälven.

November is a rather grey and dull month, but some mornings are beuatiful with pink sky and light mist. Last week when I was so sad about our horse Evas beutiful pictures came, Evas blog from northern Sweden can you finf here

11 kommentarer:

 1. Så vackert och vilka fina bilder! Tack för tips om blogg jag ännu inte besökt också:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Läser nu om hästen som inte finns bland er längre. Beklagar sorgen, smärtsamt, men jag tror nog att ni valde rätt när hon skadat sig så pass allvarligt. Djuren blir ju som familjemedlemmar så det är fruktansvärt när nåt sånt händer.

  Det var färggranna bilder det där, sådana som man blir glad över. Själv så blir jag helt snurrig över det här med färger på datorn... skulle behöva kalibrera skärmen men vet ej vart man får tag på grejor och så detta med sRGB AdobeRGB ColorMatch... inställningar som ska ändras och på toppen till det skrivaren som ger HELT andra färger än vad allt annat gör. Blir snart helknäpp!! :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Ja det gäller att fånga de fina stunderna...inte bara med kameran.
  Grattis till den fina vinsten...ska gå och titta hos grannen.....

  SvaraRadera
 4. Grattis Sophia, till de fina vinsterna. Helt underbara färger, som skapar energi i det här trista och regniga vädret. Vilken stämningsfull bild du visar av vårt vackra landskap.

  SvaraRadera
 5. Underbar landskapsbild! Och vilka härliga konstverk du har vunnit - grattis! Helt rätt, det gäller verkligen att ta till vara på de små guldkornen som kommer i ens väg.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så sant, det gäller att ta tillvara det positiva som finns och njuta av stunderna med vackert väder och annat:) Njuter av din landskapsbild...
  Grattis till fin vinst!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Grattis till vinsten! Vilken härlig novemberbild, november är kanske inte så urtrist som vi tror?! /Katarina

  SvaraRadera
 8. Helt underbar bild du tagit över fältet och träden..... Å grattis till den fina vinsten!!!!!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 9. Grattis till vinsten och till ännu en underbar landskapsbild!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 10. I love the picture of the trees. So beautiful1
  David
  Tropical Texana/ Houston

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia