torsdag 26 augusti 2010

Sofiero idag.

Det är trädgårdsfest på Sofiero utanför Helsingborg 27-29 augusti, i dag var här en febril aktivitet hela dagen, här kan du se visningsträdgården som tar till vara regnvatten från ditt hustak till bevattning av trädgården, världens största brudbukett, brudsängar och mycket mycket annat och förstås njuta av parken som är underbart vacker.
Today here was a busy day at Sofiero, a park situated outside Helsingborg thosen as the most beautiful park of 2010 in Europe. The 27'th to 29'th of august there is the big "gardenparty".

9 kommentarer:

 1. Åh..så underbart vackert vilsamt grönt och blommigt...Ville vara där nu!! Tur att få se, hade velat åka till Sofiero förra veckan då jag var i Helsingborg, men tiden räckte ej...synd //Kram Karina..Ville måla av allt..jag ser på din blogg!!!

  SvaraRadera
 2. Ohh, så vackert det ser ut... Älskar bilden med dubbla perennrabatter.... alla färger, gången och valven längre fram....mmm.....

  Hade hoppats att få besöka Sofiero i sommar... Blir kanske nästa sommar istället....

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 3. Sååå vackert och så fina bilder. Dom där perennrabatterna är ju helt fatastiska. Nu blev jag sugen på Sofiero......

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 4. The second shot is amazing it's like paradise.We don't have anything like that in Finland.Ville vara där nu.

  SvaraRadera
 5. Jag blev också sugen på att åka dit. Där är så fint....

  SvaraRadera
 6. Mmm - det är så fint på Sofiero! Hade jag inte varit så attans trött och legat efter med hem-å-trädgård efter semestern, så hade jag tagit en tur till Sofiero :) Jag bara älskar växthuset och de vackra planteringarna :)

  Jag hoppas få se bilder som besökare har tagit och kan njuta av dem.

  Ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset! Skall om en vecka på en liten resa, ska definitivt göra en instickare till Sofiero!! Underbart vackert. Hälsn mimi

  SvaraRadera
 8. Vilka vackra bilder. Blir verkligen sugen på att ta en sväng dit, ska ändå till Cedergrens också och shoppa loss lite, är det tänkt. Hur ska man hinna detta, Flora Linnea och Fredriksdals på en dag?

  SvaraRadera
 9. Så himla fint på Sofiero, synd att jag har så långt dit...

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia