måndag 7 juni 2010

Regntunga syrener.


I dag regn och åter regn..och hälften så varmt som i går, elva grader idag och tjugotvå i går.

9 kommentarer:

 1. Det har også regnet hele natten og dagen her i Danmark, men heldigvis holder temperaturerne sig oppe omkring de 18-22 grader. :)

  SvaraRadera
 2. Vi skulle behöva lite regn här uppe också! Nu börjar gräsmattan skifta i gult här. Och någon vattning blir det inte tal om.
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Med 30 mm är det inte underligt att allt blev regntungt. Jag fick huka under Apelns grenar när jag gick ut för att utöva livräddning på en del växter som står på avhärdning. Vattennivån i brättena var över jordytan - ingen höjdare inte. Men ack så vackert det är när världen är nytvättat och doftar gott / gittan

  SvaraRadera
 4. Ja det var snopet med värmen som försvann...
  men regnet behövdes här.
  Ha en bra dag!
  Monika

  SvaraRadera
 5. Sophia, jag känner igen mig. Värmen som flyr och varma kläder som kommer fram igen. Idag är det mycket bättre med sol och många fler varma grader.

  SvaraRadera
 6. Tunga grenar med syrener av allt regn ser jag. Men, efter regn kommer solsken!
  Vi har haft 20 graders nätter här, men idag vaknade vi upp till 10 grader. Brr, vet precis hur kallt ni har det. Fram med koftan och paraplyet.

  Annelie

  SvaraRadera
 7. Hoppas inte regnet kommer hit bara. Här har det bara regnat precis så där som det behövs. Värmen är det jag saknar - var är den? Mina barn skrattade åt mig när jag i lördagskväll tog på mig långkalsonger när jag gick ut efter middagen..... :-)

  Ha det gott och kram
  /Charlotte

  SvaraRadera
 8. Oj...har det regnat så mycket hos er. Vi har haft en solig men blåsig dag i dag. Nu i kväll kommer det några små regnskurar.
  Underbara bilder som du visar. Det är inte klokt vad det växer.
  annika

  SvaraRadera
 9. Inget regn här tyvärr. Det är kruttorrt efter flera veckors torka men syrenernablommar fint hår också.

  SvaraRadera

Hej, du är välkommen att lämna en kommentar, det är roligt att få veta vad du som besöker min blogg tycker och tänker.
Jag svarar i mån av tid, men på vår, sommar och höst kryper jag mest runt i rabatter och fotograferar eller rensar ogräs.
Varma Hälsningar
Sophia